Situl nostru


Mai mult »

Viziteaza harta -->

Scurt istoric şi descriere a activităţii

Fondată în 1996, Palcaro este o societate comercială de familie, specializată în comerţul cu animale vii (bovine, ovine, porcine) pentru reproducere, îngrăşare sau tăiere. Societatea este de asemenea specializată în comerţul cu carne (de porc, vită, oaie şi pasăre). Fondatorii societăţii şi-au construit afacerea bazată pe o experienţă de familie lungă de 3 generaţii. De mai bine de 15 ani Palcaro este un actor indiscutabil pe scena import- exportului de animale vii cu înaltă valoare genetică pentru lapte şi carne.


Urmare a dezvoltării sale rapide , societatea a devenit cunoscută pe diverse pieţe, la un nivel internaţional , devenind un expert în diferitele produse pe care le comercializează.


Sediul societăţii Palcaro este în Miercurea Ciuc, în regiunea Transilvania, România, având mai multe puncte de lucru ( Ciaracio, Nicoleşti, Braşov). Ferma din Ciaracio este specializată în export, având o capacitate pentru 1200 de capete de bovine şi 4000 de capete de ovine. La Nicoleşti este centru de colectare, îngrăşare şi pregătire a animalelor pentru export. Putem primi animale din UE pentru a fi pregătite şi distribuite prin livrări directe atât la fermieri mai mici cât şi la marii producători care necesită cantităţi mult mai mari. Oricum asigurăm livrări directe şi la timp cumpărătorilor noştri prin mijloacele de transport aerian, maritim şi rutier. De-a lungul transportului asigurăm bunăstarea animalelor prin respectarea perioadelor de odihnă, a condiţiilor sanitare şi a normelor şi reglementărilor internaţionale.


Societatea cunoaşte cererea de pe piaţă , iar produsele sale corespund aşteptărilor la un nivel internaţional. Ţelul nostru este furnizarea clienţilor noştri cu produse de calitate înaltă, care beneficiază de o tehnologie modernă, dând randamente şi rezultate după ciclul de îngrăşare.

Palcaro în cifre

  • 22 angajati
  • Sediul social la Miercurea CIuc , în România
  • Mai mult de 250 de capete de bovine cumparate/ saptamâna
  • 1200 de locuri de îngrasaresiposibilitatea de a integra înjur de 2000 de capete
  • Mai mult de 250 parteneri crescatori

Atuurile noastre

Animale de înaltă calitate, rezistente
Oferim animale de pe păşune, cu o rezistenţă remarcabilă şi o alimentaţie naturală

Reţeaua noastră

Lucrăm în parteneriat cu o reţea solidă de producători locali, furnizori, colaboratori din diverse departamente ca de altfel şi transportatori internaţionali. Am dezvoltat această reţea printre crescători, producători şi distribuitori, cu care ţinem legătura zilnic.

Responsabilitatea profesională pentru sănătatea animalelor
Societatea acordă o atenţie deosebită condiţiilor sanitare în locaţiile sale, alocând un număr limitat de animale/ unitate, luând în considerare grupa lor de vârstă şi asigurând volumul necesar de aer. În concordanţă cu normele UE sunt efectuate tratamente preventive pentru evitarea riscului de infecţii.

Responsabilitate profesională pentru securitatea alimentară
Responsabilitate profesională pentru securitatea alimentară

Soluţii pe măsură şi un sistem complet de trasabilitate
Palcaro verifică atent şi constant piaţa, ascultând nevoile clienţilor pentru a putea asigura produsele şi serviciile cerute.
Societatea oferă:
- prospectare;
- informare;
- selectarea produselor;
- logistică;
- emiterea documentelor sanitare , vamale;
- condiţii de vânzare adaptate fiecărui client;
- urmărire şi trasabilitate completă.

Respectarea mediului
Palcaro acordă o mare atenţie mediului înconjurător . Reglementările legate de mediu, calitatea şi securitatea muncii sunt respectate în toate fermele societăţii, urmare a folosirii tehnologiilor noi şi angajaţilor responsabili.
Copyright © 2011 Palcaro | Toate drepturile rezervate!
Site realizat de: Enetix Software