Vállalkozás bemutatása

A Palcaro kft három generáció tapasztalatain alapuló családi vállalkozás. Tevékenységünket 1996-ban kezdtük, mely szarvasmarha-, juh- és sertés hizlalás, élő állat és hús kereskedelem, - export –import. A jó genetikai állománynak, minőségi szakértelmen alapuló termékek előállításának köszönhetően, cégünk 15 éve ismert és kihagyhatatlan szereplője hazai- és külföldi piacnak egyaránt.


A Palcaro székhelye az erdélyi Csíkszeredában található, régiónkban tevékenységünket több telephelyen végezzük: Csaracsó, Csíkszentmiklós, Brassó.


A Csaracsói farm: A csaracsói farm exportra szakosodott, kapacitása 1200 szarvasmarha és 4000 juh befogadását teszi lehetővé. Itt hizlaljuk és készítjük elő az állatokat az exportra.

Csíkszentmikklós: Gyűjtőtelep. Ezen a telepünkön fogadjuk az Európai Unióból, valamint felvásárlásból érkező állatokat. Közvetlen kapcsolatban vagyunk a termelőkkel. Innen szállítjuk ki az állatokat a kisebb gazdaságokba és a nagy farmokra egyaránt, közúti, tengeri vagy légi útvonalon. A szállítás során biztosítjuk az állatok jólétét, betartva a pihentetésre, állategészségügyi előírásokra vonatkozó uniós szabályokat.

Brassó: Városi iroda, logisztikai központ


Vállalkozásunk jól ismeri a piac szükségleteit, termékeink megfelelnek a nemzetközi szakmai elvárásoknak és a kliensek igényeinek. Célunk olyan, jó minőségű alapanyagot biztosítani vásárlóinknak, amely megfelelő technológia betartásával, a hízlalási időszak után jó hozamot ér el.

A Palcaro számokban

  • 22 alkalmazott
  • Székhely Csíkszeredában, Romániában
  • Hetente több mint 250 megvásárolt szarvasmarha
  • 1200 hizlalóhely és mintegy 2000 állat befogadására alkalmas hely
  • Több mint 250 termelővel vagyunk partnerségben

Amit nyújtani tudunk

Ellenálló, jó minőségű állatok
Rendkívüli ellenálló képességgel rendelkező, természetes takarmánnyal táplált állatokat kínálunk.

Biztos hálózat

Biztos alapokon álló helyi termelői, beszállítói hálózattal állunk partneri kapcsolatban. Együttműködünk különböző megyékben levő munkatársainkkal, valamint nemzetközi szállítókkal. Partneri kapcsolatot építettünk ki a gazdákkal, feldolgozókkal, és terjesztőkkel. Partnereinket folyamatosan ellenőrizzük. Jól képzett, elismert és szakmai tapasztalattal rendelkező helyi szakemberekkel dolgozunk együtt.

Szakmai felelősség az egészséges állattartás iránt.
Cégünk különös figyelmet fordít az állatok elhelyezésére, istállók állapotára, klímájára. Biztosítjuk, hogy az állatok , életkoruk szerint zsúfoltság nélkül kerüljenek elhelyezésre. Rendszeresen cseréljük az almot, fertőtlenítjük az istállókat és megfelelő légcserét biztosítunk az állatoknak. A fertőzések, betegségek megelőzése érdekében betartjuk az uniós előírásokat, rendszeresen elvégezzük a megelőző kezeléseket.

Szakmai felelősség az élelmiszerbiztonság terén
Szakembereink kiemelten foglalkoznak az állategészségügyi és élelmiszerhigiéniai előírások betartásával.

Teljeskörü szolgáltatás
A Palcaro folyamatosan figyel a piacra, és egyeztet ügyfeleivel, hogy a várt terméket és szolgáltatást biztosíthassa.
Cégünk kínálata:
- piac kutatás, igények felmérése;
- beszerzés;
- a termék válogatása;
- gyors logisztika;
- állategészségügyi-, szállítási- és vámdokumentáció készítése;
- személyre szabott vásárlási feltételek;
- teljes körű nyomon követhetőség és átláthatóság.

Környezettudatosság
A Palcaro odafigyel a környezetvédelemre és a fenntartható gazdálkodásra. A környezetvédelmi előírásokat, a minőséget és a biztonságot cégünk minden tekintetben tiszteletben tartja, mely a megfelelő technológia alkalmazásának és a lelkiismeretes munkatársaknak köszönhető.
Copyright © 2011 Palcaro | Minden jog fenntartva!
Fejlesztés: Enetix Software